Responsive websites voor restaurants

Steeds meer mensen bestellen en reserveren online. Is jouw website hier klaar voor?
Digitaal Restaurant biedt krachtige internetoplossingen die het maximale uit je online business halen!

Bekijk onze oplossingen

Al uw online restaurant diensten onder 1 dak

Door het inzetten van de juiste oplossingen helpt Digitaal Restaurant u met het versterken van de relatie met uw klant. Samen met u zullen wij een geschikte marketingstrategie bepalen, met als resultaat het vergroten van zowel uw online als offline business. Dit doen wij door het bouwen en vermarkten van restaurant websites voor afhaal en bezorg restaurants. Daarnaast door het inzetten van de juiste restaurant marketing.

Websites

Een website is de online etalage en het visitekaartje van uw restaurant. Digitaal Restaurant creëert websites die perfect aansluiten bij de beleving die men in uw restaurant ervaart. Websites die goed gevonden worden en resultaten opleveren.

Lees meer

Branding

Een passende huisstijl en een krachtig logo zijn de basis van de herkenbaarheid van uw restaurant. Zorg ervoor dat uw restaurant opvalt en onthouden wordt door tevreden consumenten of gasten. Digitaal Restaurant kan u hier uiteraard bij helpen.

Lees meer

Marketing

Er is vaak meer nodig dan alleen een website. Blijf concurrenten voor en haal alles uit de kast. Digitaal Restaurant is een full service bureau en levert diensten voor specifieke resultaten. Bijvoorbeeld: naamsbekendheid, terugkomende klanten of meer online bestellingen.

Lees meer

Bestelsysteem

Zelfs wanneer de bestellingen binnenstromen, heeft u geen extra arbeidskrachten nodig. Digitaal Restaurant biedt u het horeca bestelsysteem van Flipdish zodat u als ondernemer 100% het heft in handen houdt. Speel optimaal in op de vraag van de consument.

Lees meer

Online reserveren

Een goed gevuld restaurant is natuurlijk de doelstelling van elke ondernemer. Het reserveringssysteem dat Digitaal Restaurant voor u heeft klaar staan, biedt uw bezoekers de mogelijkheid om via uw website gemakkelijk een tafel te reserveren.

Lees meer

Lightspeed kassasysteem

Digitaal Restaurant werkt samen met de kassasystemen van Lightspeed. Het Lightspeed kassasysteem helpt niet alleen bij de basics zoals afrekenen, maar is ook het perfecte hulpmiddel bij het beheer van je voorraad, je dagrapporten, je maandoverzicht en je klantenbestand.

Lees meer

Weten wat het kost?

Bekijk onze tarieven

Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak