Een professionele website voor uw restaurant

Digitaal Restaurant biedt de alles-in-één-oplossing voor mobiel, tablet en desktop.

Lees verder

Uw doelgroep bevindt zich online

Ruim 85% van de Nederlanders zoekt dagelijks gemiddeld 30 minuten online naar producten en diensten. Ook uw klanten. Als u deze niet wilt missen, is het belangrijk dat u een professionele website heeft die aansluit op uw wensen, maar ook op die van uw klanten. De website dient gevonden te worden via Google, moet aantrekkelijk zijn en zeer gebruiksvriendelijk. Ook is het belangrijk dat uw site goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon.

Altijd & overal online vindbaar

Het is belangrijker dan ooit om een website te hebben die goed te gebruiken is op diverse apparaten. Uw potentiële klanten zijn vaak onderweg en zoeken op hun smartphone een plek om te eten of eten te bestellen. Digitaal Restaurant is de uitgelezen partner voor het ontwerpen en bouwen van websites voor dit soort gebruik.

Altijd & overal online vindbaar

100% Responsive

Alle websites die wij leveren staan garant voor een prachtige weergave op de meest voorkomende smartphones, tablets en desktops.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De juiste tools worden ingezet om uw website online zichtbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat klanten uw website gemakkelijk kunnen vinden.

Geïntegreerd online bestelsysteem

Digitaal Restaurant biedt u de tools van Flipdish. Gebouwd met de nieuwste en beste technologie blijft u de concurrentie voor.

Online reserveren

Integreer de mogelijkheid voor online reserveringen. Zo kunnen potentiele gasten altijd en op ieder apparaat een tafel bij u reserveren.

Content management systeem

Maak zelf updates op uw website en pas bijvoorbeeld het menu of aanbiedingen aan. Eenvoudig en mogelijk zonder enige programmeerkennis.

Geoptimaliseerde gebruikersinterface

Een gestroomlijnde en eenvoudig te gebruiken website is de sleutel tot het omzetten van bezoekers naar klanten. Bied hen wat zij willen.

Websites snel geladen

Niemand houdt ervan te moeten wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze websites, vooral op mobiele apparaten, snel geladen worden.

Social media integratie

Standaard voegt Digitaal Restaurant relevante social media kanalen toe aan uw website. Zo moedigen wij klanten aan om uw informatie te delen.

Rapporten & Analyses

Meten = weten. U heeft eenvoudig toegang tot verschillende rapporten en analytics over uw marketinginspanningen. Analyseer & leer.


Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak