Ebike4delivery: dé kostenbesparende en duurzame oplossing voor uw bezorgdienst

  • 24 oktober 2016

De consument is steeds meer gericht op gemak, het aantal bedrijven met een bezorgdienst groeit en duurzaamheid staat vandaag de dag hoog in het vaandel. Drie belangrijke ontwikkelingen waar E-Bike Nederland B.V. met haar concept ‘Ebike4delivery’ op in speelt en een zeer aantrekkelijke oplossing voor biedt. Dankzij Ebike4delivery kunnen bedrijven snel en verantwoord bezorgen zonder zorgen met een speciaal ontwikkelde elektrische bezorgfiets. 

Bezorgen zonder zorgen
Ebike4delivery biedt met haar ‘Deliver Ebike’ bedrijven de mogelijkheid om over te stappen op een kostenbesparend alternatief voor de bezorging van pizza’s, maaltijden, hamburgers en pakketten. Met 16 jaar E-Bike ervaring, een 24 uurs service, een unieke allrisk verzekering en een zeer aantrekkelijk full operational lease plan kunnen bedrijven dag in dag uit intensief gebruik maken van hun eigen gepersonaliseerde en onverwoestbare elektrische bezorgfiets. Gezamenlijk wordt bepaald welke box(en) het beste bij het product passen en op welke plaats deze bevestigd word. De bezorgfiets en de box(en) worden voorzien van de kleuren en logo’s volgens de huisstijl van het bedrijf. Zo is de Deliver Ebike niet alleen een betrouwbaar vervoersmiddel, maar tevens een herkenbaar reclamemiddel voor het bedrijf.

Positief imago
Naast het kostenbesparende, duurzame en innovatieve karakter van de Deliver Ebike biedt de elektrische bezorgfiets meer voordelen. De Deliver Ebike draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van het personeel. Er is geen rijbewijs nodig, er is geen wettelijke helmplicht en bezorgers stappen graag op de stoere bezorgfiets. De elektrische bezorgfiets zorgt voor een positief imago: er vindt geen uitstoot van schadelijke gassen plaats en er is geen geluidsoverlast. En bezorgen kan nu nog sneller op de korte ritten door de stad! Ebike4delivery levert de Deliver Ebike zowel nationaal als internationaal aan grote ketens zoals Domino’s Pizza, Burger King, Subway, Papa John’s, Sumo en meer.

Vrijblijvend testen
Wilt u meer informatie over Ebike4delivery of heeft u interesse om de Deliver Ebike vrijblijvend een week te testen? Neem dan gerust contact op via info@ebike4delivery.com of via 0485-794557. Meer informatie vindt u op www.ebike4delivery.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak