Een alles-in-één horeca kassasysteem

Voor restaurants, cafés, terrassen, bars & hotels

Lees verder

Kassasystemen voor horecabedrijven

Zoek je een handig en compleet horeca kassasysteem voor je bedrijf? Bij Digitaal Restaurant ben je aan het juiste adres. Samen met onze partner Lightspeed zorgen wij voor de kassahardware, -software en alle overige kassatoebehoren. Lightspeed Restaurant is meer dan alleen een kassa. Naast afrekenen helpt het systeem je met voorraadbeheer, het uitdraaien van dag- en maandrapportages en je klantenbestand.  Hier komt alle data van jouw zaak samen! 

Gemakkelijk in gebruik

De Lightspeed Restaurant kassa bestaat uit twee onderdelen, de iPad-applicatie en de online manager. Beide onderdelen zijn ontworpen om uiterst gemakkelijk in gebruik te zijn. Het kassasysteem is met de gedachte ontwikkelt dat de gebruiker van het systeem, via de online manager, zelf alle onderdelen in de kassa aan dient te kunnen passen. De iPad-applicatie is zo gebruiksvriendelijk dat een nieuwe medewerker binnen een paar minuten met het systeem aan de slag kan.

De applicatie

De applicatie is zo gemakkelijk in gebruik, omdat uw medewerker hoogstwaarschijnlijk al bekend is met de apparatuur die wij voor de kassa gebruiken, bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Ook de meest voorkomende handelingen gaan op manieren die zij al gewend zijn in het dagelijkse gebruik van hun telefoon.

De meest gewenste functies zijn reeds geprogrammeerd. Met een paar tikken verhuist u tafels en producten. Wilt uw gast graag de rekening splitsen? Met vier tikken op het scherm is dat geregeld. Dient er bij een gerecht iets te veranderen of heeft de gast speciale wensen? Communiceer dit met een paar drukken op het direct aan de keuken.

De applicatie

Gereedschap voor overzicht

Naast het gemakkelijk aanslaan en afrekenen van producten, is de Lightspeed Restaurant kassa nog veel meer. Het is een stuk gereedschap waarmee u overzicht kunt creëren tijdens de drukte op de dag zelf. Daarnaast biedt de online manager rapportages waarmee u onderbouwde beslissingen kunt nemen over de inzet van medewerkers en de opbouw van uw menukaart.

Met behulp van kleuren wordt er aan de gebruiker duidelijk gemaakt welke tafel bezet is en in welke fase de tafel zich bevindt. Wilt u zeker weten dat er geen tafels vergeten worden? Dan is de in-activiteitsfunctie een handig stuk gereedschap. Met behulp van een kloksymbool wordt duidelijk aangegeven welke tafel aandacht vereist. Zo blijft de bezetting van de tafels rouleren.

 Gereedschap voor overzicht

Manage uw organisatie

Met behulp van de statistieken van de kassa kunt u beslissingen nemen die met cijfers onderbouwd zijn. Zie in een oogopslag hoeveel en welke producten wel en niet verkopen. Zet de inkoop op scherp door de ingrediëntenfunctie te gaan gebruiken en de voorraad bij te gaan houden. Doe dit waar u het maar wilt. U hoeft alleen in te loggen op een website en alle informatie is voor u beschikbaar.

Lightspeed Restaurant is ontwikkelt met de gedachte dat u alle onderdelen van de kassa zelf moet kunnen aanpassen. Komt u er zelf niet uit, dan pakt u de telefoon en stelt u de vraag of download de Nederlandse handleiding vanaf onze website.

 Manage uw organisatie

Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak