Branding van uw restaurant

Zorg voor herkenning en terugkerende klanten. De oplossing? Zorg voor goede branding.

Lees verder

Een goede branding

Natuurlijk wilt u een website die er professioneel uit ziet, moeiteloos communiceert met uw doelgroep en uw restaurant onderscheidt van alle anderen. Dan doet u er goed aan om te investeren in een sterke huisstijl… een goede branding.

"People don't buy what you do, they buy why you do it"

Branding kan doorslaggevend zijn als een potentiële klant moet kiezen tussen uw restaurant en dat van een concurrent. Uw naam, het logo en de merkidentiteit zijn een integraal onderdeel van het imago van uw restaurant. Eenvoudig en modern, een ouderwetse look of een artistieke twist. Uw branding is het beeldmerk van uw restaurant, bedenk dus goed wat u uit wilt stralen. Een uitgebreid onderzoek vooraf kan hieraan bijdragen.

Folders & Flyers

Ondanks dat het een traditionele vorm van reclame is, blijft het verspreiden van folders effectief. Terwijl u zich op de maaltijden richt, ontwerpen wij aansprekende folders voor u en bezorgen wij deze waar en wanneer u maar wilt. Tip: voeg een aantrekkelijke korting of een leuke actie toe voor extra veel reacties.

Folders & Flyers

Posters & Raamstickers

Stop met het promoten van portals en breng uw eigen restaurant onder de aandacht. Gebruik uw eigen raam als middel om (potentiele) kanten te laten zien en waar en hoe ze eenvoudig bij uw restaurant kunnen bestellen. Dit kan door uw internetadres samen met uw logo op het raam te plakken. Maar ook magneetstickers voor bezorgauto’s of stickers op de scooterboxen zijn ideale toevoeging om uw restaurant onder de aandacht te brengen.

Posters & Raamstickers

Verpakkingen

Sommige mensen zien het als een manier om voedsel in te vervoeren, wij zien uw verpakkingen als rondreizende reclame-uitingen. Iedere klant die met uw eten over straat loopt, maakt reclame. Digitaal Restaurant denkt mee over passende maar opvallende en onvergetelijke verpakkingen voor uw restaurant. Deze zullen men bij blijven en zo uw klantenkring vergroten.

Verpakkingen

Waarom branding voor uw restaurant?

Hoe sterker uw merk, hoe groter de naamsbekendheid, hoe meer klanten en hoe hoger uw omzet. Zo simpel kan het zijn. U bouwt vertrouwen op bij uw klanten en zij zullen u hiervoor belonen. 
De horeca branche is een van de snelst groeiende en een complexe branche. De concurrentie is hevig en in de huidige tijdsgeest veranderen dingen soms dag tot dag. Dit vraagt om originele ideeën, een sterke strategie en een goed design.

Waarom branding voor uw restaurant?

Bouw een beter merk

Wij begrijpen het belang van branding en staat achter de slogan ‘Als je het doet, moet je het goed doen’. Wij hebben ervaring met het creëren van sterke merken en technieken die aanslaan in de horeca branche. Bent u op zoek naar hulp? Digitaal Restaurant heeft de expertise en creativiteit om van uw restaurant een sterk merk te maken.

Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak