De juiste marketing voor uw restaurant

Het doel is er: meer omzet draaien. Maar hoe?

Lees verder

Restaurant marketing

Marketing en ondernemen, ook voor uw restaurant een onmisbare combinatie. De experts van Digitaal Restaurant stellen samen met u een marketingstrategie op, met als doel het aantal online bestellingen/reserveringen te verhogen. Optimaliseer uw website en genereer meer traffic door middel van zoekmachine-optimalisatie , e-mail marketing , sms-marketing, social media advertising en search advertising.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Laat de website van uw restaurant optimaliseren om een uitstekende positie in de zoekmachines te geven. Digitaal Restaurant denkt met u mee om bezoekers die op uw website komen, ook daadwerkelijk tot actie aan te zetten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

E-mail marketing

E-mail marketing is meer dan het verzenden van nieuwsbrieven. Met het inzetten van e-mail marketing komt en blijft uw restaurant onder de aandacht van uw doelgroep. Daarnaast is het goedkoop, interactief en meetbaar.

E-mail marketing

Social media advertising (SMA)

De gemiddelde internetgebruiker besteedt meer tijd op Facebook dan op Google, Yahoo en YouTube samen. Adverteer gericht op Facebook en bereik de gewenste bezoekers op het juiste moment met een gerichte boodschap.

Social media advertising (SMA)

Search engine advertising (SEA)

Kies een specifieke doelgroep en dirigeer hongerige klanten naar uw restaurant. Stel een bericht op en maak een meetbare Google Adwords campagne. U zult zien dat de bezoekersaantallen stijgen. Uw website is niet onzichtbaar.

Search engine advertising (SEA)

SMS marketing

U trekt direct de aandacht van de ontvanger en de reactiesnelheid is hoog. Ervaring leert dat sms-marketing uitermate effectief is wanneer u uw doelgroep persoonlijk, op een bepaalde locatie of tijdstip wilt bereiken.

SMS marketing

Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.


Maak een afspraak